Co jedzą Parkowicze?

Co jedzą Parkowicze?

Ze względu na wprowadzone ograniczenia obecnie dostępna jest jedynie oferta na wynos. Można zamówić posiłek i samemu go odebrać albo poprosić, aby wybrane danie zostało dostarczone do biura. W niektórych lokalach na terenie Parku dowóz funkcjonuje do kilku kilometrów, dzięki czemu pyszne jedzenie w niedługim czasie może znaleźć się u Was w domu.

Eureka | budynek II | tel: 58 698 21 11 | strona internetowa | facebook

godziny otwarcia: 11:30-16:00 od poniedziałku do piątku
dostawa do biura PPNT: tak, bez dodatkowych opłat
dostawa na terenie Gdyni: tak, zamówienia możliwe bezpośrednio w lokalu, telefonicznie, poprzez Uber Eats lub pyszne.pl

co polecają Parkowicze?
– Cateringiem zajmujemy się profesjonalnie od 15 lat. Najbardziej Parkowiczom smakuje u nas devolay, schabowy i grillowana karkówka, a sezonowo Goście chętnie wybierają krem z dyni. Z naszej kuchni polecam prawdziwy, konkretny polski obiad. Duża porcja i przystępna cena to My. Tylko dla Parkowiczów obiad na miejscu kosztuje 15 zł, a z dowozem 18zł.  Zestaw z zupą przy podwójnym zamówieniu to 23 zł. Serdecznie zapraszamy.  – mówi Piotr Orłowski, właściciel restauracji Eureka.

___________

Parkowa Bistro | budynek III | tel: 791 990 940 | facebook

godziny otwarcia: 8:30 – 17:00 od poniedziałku do piątku | 11:00-16:00 w weekendy
dostawa do biura PPNT: tak, bez dodatkowych opłat
dostawa na terenie Gdyni: tak, przy zamówieniu powyżej 40 PLN w okolicach centrum bez opłat, zamówienia możliwe bezpośrednio w lokalu, przez facebooka lub telefonicznie, a także pyszne.pl oraz glovo (od 02.11)

co polecają Parkowicze?
Obecnie Parkowicze najchętniej wybierają dorsza w panko, devolaya, klasycznego burgera, burgera z krewetkami w  mango. Nasze świeże sałatki i surówki również bardzo przypadły do gustu naszym Gościom. Do 11:30 serwujemy również pyszne śniadania. Do wyboru są jajka pod różną postacią np. omlet z warzywami, czy jajka sadzone, do tego pieczywo i kawa lub herbata do wyboru. Przez cały dzień dostępne są również 3 rodzaje kanapek. Dopełnieniem obiadu dla wielu osób jest ciasto z naszej nowej oferty, które skradło serce już niejednemu. Wszystkie dania na wynos pakowane są w pojemnik zgrzewane na ciepło, gwarantujących bezpieczny transport oraz utrzymanie wysokiej temperatury. Mimo wprowadzonych obostrzeń cały czas pracujemy w tym samym składzie, a do każdego dania nieustająco dodajemy dużą dawkę uśmiechu. – opisuje Adam Zagrobelny, współwłaściciel Parkowej Bistro.

__________

Park Cafe | budynek IV | tel: 573 477 768 | strona internetowa |facebook

godziny otwarcia: 7:30 – 17:00 od poniedziałku do piątku
dostawa do biura PPNT: tak, bez dodatkowych opłat
dostawa na terenie Gdyni: nie

co polecają Parkowicze?
Specjalizujemy się w kuchni polskiej, serwujemy np. zrazy wołowe i gulasz. W piątek mamy świeżą rybę lub genialnego śledzia w śmietanie. Czasami oferujemy również kuchnie świata np. zupę tajską lub kurczaka po chińsku. Codziennie rano mamy świeżą dostawę ciastek, drożdżówek i pączków. Pączki codziennie mają inny smak nadzienia. Nasi goście cenią również nasze śniadania, czyli bułki z domowym pasztetem. Parkowicze chwalą też nasze własnoręcznie lepione pierogi z kaczki z pieczoną śliwką, ruskie, z kapustą i grzybami i z jagodami. Nowym pomysłem są sałatki z łososiem albo z grillowanym kurczakiem lub po wersję wegetariańską z awokado i granatem, zapraszamy do posmakowania.– opowiada Marta Nowak, właścicielka Park Cafe.

 

Zainteresował Cię temat? Przeczytaj poprzednią serię:

Jak pracują Parkowicze?

Jak pracują Parkowicze? cz. II

powrót
Skip to content